Logo

Figentærte 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
350 g mørdej
1 ½ kg friske figner
200 g sukker
150 g smør.
 
En smurt tærteform beklædes med udrullet mørdej og prikkes.
Bages let uden at tage farve.
Fignerne ordnes, halveres og lægges med kødsiden opad på tærtebunden. Skær et lille kryds i figenkødet og læg en klat smør i den alle.
Drys med sukker og bag tærten ved 200ºC indtil tærten er gylden og fignerne begynder at se bløde ud.
Serveres lun med cremefraiche.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.941 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad er vigtigst efter valget?





Effektiv reklame - klik her