Logo

Figentærte 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g butterdej
16 friske figner
50 g mandelmel
1 æg
2 spsk honning fx. akacie
1 dl sirup evt lavet af lige dele vand og rørsukker
 
Rul dejen ud på en melet bordplade og beklæd en smurt, melet tærteform med den.
Prik med en gaffel og sæt den i køleskabet i ca. 20 minutter.
Æg og honning piskes til let og luftig konsistens.
Rør mandelmelet i og fordel cremen på tærtebunden.
Fignerne ordnes (skylles og tørres), halver dem og læg dem ved siden af hinanden med kød siden opad, hæld rørsukkersirup over og bag tærten ved 180ºC i 20-30 minutter.
Serveres lun med cremefraiche.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.309 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grund isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Symphonie de petits foursEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvid chokolademousse med blåbærChokolade er og vil altid være en sand vinder! Denne opskrift på hvid chokolademousse med...
• Grove pandekager med æbleLækre pandekager med fyld af æbler er gode som efterårs- eller vinterdessert og ... Spis...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os