Logo

Honning- og sirupfromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 blade husblas
4 æg
2 æggeblommer
1 1/2 dl sirup
1 1/2 dl honning
1/2 l. piskefløde
75 g hakket mørk chokolade
nøddekerner

Udblød husblasen i koldt vand. Pisk de hele æg og de to æggeblommer godt sammen. Giv sirup og honning et opkog og pisk det i æggemassen. Knug husblasen fri for vand og smelt den i vandbad. Lad den blive håndvarm. Rør den lune husblas i en tynd stråle i æggemassen. Pisk fløden til skum og fold den i æggemassen, når denne begynder at tykne. Bland chokolade og nødder i. Hæld fromagen i en skål og stil den koldt for at stivne. Pynt med hakket chokolade og nødder.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 947 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mango, ingefær og appelsin på spidEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Brombær-tiramisuUhm brombær i lag med en lækker creme og kaffe marinerede kager
• Nektariner med AmarettoDenne specielle sommerdessert er som en gave fra guderne. En delikat fest for såvel ganen...
• Mango, ingefær og appelsin på spidEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!