Logo

Honningbudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

75 g honning
2 ½ dl mælk
½ vaniljestang
2 spsk majsstivelse
2 æg
2 ½ dl piskefløde

Pisk alle ingredienser undtagen piskefløden sammen i en gryde og lad det koge igennem et par min. under kraftig piskning.

Hæld cremen i en skål og lad den afkøle (evt. på is).
Pisk fløden til skum og vend den i cremen, når den er afkølet.

Hæld buddingen i en skål eller 4 portionsglas og servér den kold - evt. pyntet med flødeskum eller frugt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.642 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her