Logo

Honningbudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
75 g honning
2 1/2 dl mælk
1/2 vaniljestang
2 spsk majsstivelse
2 æg
2 1/2 dl piskefløde

Pisk alle ingredienser undtagen piskefløden sammen i en gryde og lad det koge igennem et par min. under kraftig piskning.

Hæld cremen i en skål og lad den afkøle (evt. på is).
Pisk fløden til skum og vend den i cremen, når den er afkølet.

Hæld buddingen i en skål eller 4 portionsglas og servér den kold - evt. pyntet med flødeskum eller frugt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 815 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kardinalens hindbærVi har samlet skønne opskrifter på lækre desserter med hindbær lige her. Prøv fx denne...
• Appelsin CopacabanaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Krydret flæskesteg + GulerodskagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Karamelæbler med hjemmelavet karamelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os