Logo

Honninggratineret gedeost med ribs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

En rund gedeost
lidt honning
1 håndfuld ribs
brød

Brødet skæres i rondeller, gedeosten skæres i skiver, lægges på og smøres med honning.

Anrettes på et ovnfast fad, drysses med ribs og bages i ovnen i ca. fem minutter ved 180ºC.

Server straks. 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.176 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Torta paradisoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Indbagt fetaostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Heibergs Ris à la mandeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os