Logo

Honninggratineret gedeost med ribs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En rund gedeost
lidt honning
1 håndfuld ribs
brød

Brødet skæres i rondeller, gedeosten skæres i skiver, lægges på og smøres med honning.

Anrettes på et ovnfast fad, drysses med ribs og bages i ovnen i ca. fem minutter ved 180ºC.

Server straks. 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.451 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?