Logo

Honninggratineret gedeost med ribs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

En rund gedeost
lidt honning
1 håndfuld ribs
brød

Brødet skæres i rondeller, gedeosten skæres i skiver, lægges på og smøres med honning.

Anrettes på et ovnfast fad, drysses med ribs og bages i ovnen i ca. fem minutter ved 180ºC.

Server straks. 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.117 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kanelbrød med rabarberArme riddere med syltetøj, er der mange der kender fra deres barndom. Dette er en dejlig...
• Ananas- og mandarinflødeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kold sommerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kanelblommer med yoghurtKanelblommer med yoghurt er bare den lækreste dessert om efteråret, når de danske blommer...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os