Logo

Honningkogte nektariner med whisky

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
6 udstenede nektariner
2 spsk honning
1-2 dl vand
3 spsk whisky

Skær nektarinerne i både og kog dem med honning og vand i ca. 5 min. Hæld dem over i en skål og rør whisky i.

Serveres med vaniljeis.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.064 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?