Logo

Honningkogte nektariner med whisky

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 udstenede nektariner
2 spsk honning
1-2 dl vand
3 spsk whisky

Skær nektarinerne i både og kog dem med honning og vand i ca. 5 min. Hæld dem over i en skål og rør whisky i.

Serveres med vaniljeis.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.511 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her