Logo

Honningkogte nektariner med whisky

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 udstenede nektariner
2 spsk honning
1-2 dl vand
3 spsk whisky

Skær nektarinerne i både og kog dem med honning og vand i ca. 5 min. Hæld dem over i en skål og rør whisky i.

Serveres med vaniljeis.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 961 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Williamspære svøbt i smørdej samt abricoskageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær med flødeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbler i snecremeDette er en mager version af en gammeldags dessert, som baseres på æggehvider. Den skal...
• Williamspære svøbt i smørdej samt abricoskageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!