Logo

Honningmelon granita

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 honningmelon i tern
2 spsk flydende honning
½ dl sukker
½ dl hvidvin
 
Puréer melonen i en blender og hæld det i en skål.

Opløs honning og sukker over svag varme.
Vend melonpuréen i.
Rør og hæld det i en form.
Frys i mindst 24 timer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.315 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her