Logo

Hvid chokoladeis med muskat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
½ l kaffefløde
100 g hvid chokolade
90 g sukker
½ reven muskatnød
 
Kog fløde og sukker op med muskatnødden og hæld væsken over den hakkede hvide chokolade.
Kør cremen på en ismaskine efter maskinens instruktioner - eller frys den under hyppig omrøring, indtil isen begynder at få en fast konsistens.
 
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.363 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her