Logo

Hvid chokoladeis med jordbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

200 g hvid chokolade
2 spsk sukker
2 æggeblommer
3 dl piskefløde
250 g finthk. jordbær
1 dl mandler

500 g jordbær
sukker efter smag
citronmelisse
hele jordbær

Chokolade smeltes over vandbad.
Æggeblommer og sukker røres sammen.
Chokoladen afkøles til den er fingervarm og så piskes æggemassen i.
Tilsæt mandler og jordbær og hæld i form, der fryses ned.
Hviler 1/2 time i køleskabet før den skives og serveres med pureret jordbær smagt til med sukker.

Pynt med hele jordbær og citronmelisse.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 622 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Cloud CakeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pærer med karamelsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fennikel-pæresalat med blåskimmelostFå gode ingredienser, der tilsammen giver stor smag og prikken over i'et er den indkogte...
• Cloud CakeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!