(4 personer)
 
Nougatæg:
2 dl cremefraiche (38 %) 
1 dl piskefløde
200 gram hvid chokolade
100 gram blød nougat
1 appelsin
1 stang vanilje.
 
Jordbærsorbet:
½ liter sukkervand (300 gram sukker i ½ liter vand) 
250 gram friske jordbær
1 æggehvide
frisk frugt til pynt
 
1. Creme fraichen piskes op sammen med fløden og den revne appelsinskal. 
Marven af vaniljestangen vendes i sammen med den smeltede chokolade og nougat'en, der er skåret i tern.
2. Sættes køligt i 3 timer.
3. Jordbærsorbet'en laves: bærrene blendes sammen med sukkervandet. 
Saften af appelsinen samt æggehviden tilsættes. 
Fryses til grød med piskning hver halve time. 
Sæt i fryseren indtil 15 minutter før brug.    .
4. Anrettes på en kold tallerken med friske frugter og frugtsauce.