Logo

Hvide ferskner i Grand Marnier

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

6 hvide ferskner
120 gram smør
120 gram små kirsebær (og saften fra dem)
20 gram sukker
1 dl Grand Marnier
 
1. Tilbered en skål med isvand. Kom en gryde vand i kog.
Læg fersknerne i det kogende vand i et minut.
Kom dem derefter i skålen med isvand.
Tag fersknerne op og flå skindet af dem.
 
2. Tag en pande, kom 40 gram smør på, og lad det blive gyldent.
Læg fersknerne på panden og steg dem, til de får en smuk farve.
Tilsæt kirsebær­rene og derefter den saft, de lå i.
Kog "saucen" ind og flamber ved at hælde Grand Marnier på panden og sætte ild til med en tændstik.
Når flammerne er døet hen, koges saucen ind, og resten af smørret tilsættes.
 
3. Anret fersknerne på tallerkenen, pynt med saucen og drys med kirse­bærrene.

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 707 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Appelsin- og mandarinflødeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvid chokoladeparfait på mazarinbundEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Vanilleis, hjemmelavet 1En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Søde butterdejsskaller med nougatfløde og appelsinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os