Logo

Hvide nougatæg med jordbærsorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(4 personer)
 
Nougatæg:
2 dl cremefraiche (38 %)
1 dl piskefløde
200 gram hvid chokolade
100 gram blød nougat
1 appelsin
1 stang vanilje.
 
Jordbærsorbet:
½ liter sukkervand (300 gram sukker i ½ liter vand)
250 gram friske jordbær
1 æggehvide
frisk frugt til pynt
 
1. Creme fraichen piskes op sammen med fløden og den revne appelsinskal.
Marven af vaniljestan­gen vendes i sammen med den smeltede choko­lade og nougat'en, der er skåret i tern.
2. Sættes køligt i 3 timer.
3. Jordbærsorbet'en laves: bærrene blendes sammen med sukkervandet.
Saften af appelsinen samt æggehviden tilsættes.
Fryses til grød med piskning hver halve time.
Sæt i fryseren indtil 15 minutter før brug.    .
4. Anrettes på en kold tallerken med friske frugter og frugtsauce.
 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 913 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tarteletter med vaniljeskum og bærVil have noget imod at sætte tænderne i denne lækre tartelet med vaniljeskum og bær, så...
• Hvid chokolademousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Varm mannagrynsbuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tarteletter med vaniljeskum og bærVil have noget imod at sætte tænderne i denne lækre tartelet med vaniljeskum og bær, så...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!