Logo

Hvide nougatæg med jordbærsorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
(4 personer)
 
Nougatæg:
2 dl cremefraiche (38 %)
1 dl piskefløde
200 gram hvid chokolade
100 gram blød nougat
1 appelsin
1 stang vanilje.
 
Jordbærsorbet:
½ liter sukkervand (300 gram sukker i ½ liter vand)
250 gram friske jordbær
1 æggehvide
frisk frugt til pynt
 
1. Creme fraichen piskes op sammen med fløden og den revne appelsinskal.
Marven af vaniljestan­gen vendes i sammen med den smeltede choko­lade og nougat'en, der er skåret i tern.
2. Sættes køligt i 3 timer.
3. Jordbærsorbet'en laves: bærrene blendes sammen med sukkervandet.
Saften af appelsinen samt æggehviden tilsættes.
Fryses til grød med piskning hver halve time.
Sæt i fryseren indtil 15 minutter før brug.    .
4. Anrettes på en kold tallerken med friske frugter og frugtsauce.
 
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 990 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?