Logo

Hvid chokoladecreme med jordbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvid chokoladecreme med jordbær

 

Chokoladecremen kan laves dagen i forvejen, og du har en skøn dessert næste dag.

4 personer Arbejdstid: 15 min. Køletid: mindst 1 time

 

#

150 g hvid chokolade

1 æg

1 æggeblomme

½ dl flormelis

3 dl cremefraiche 38%

200 g jordbær

lidt frisk mynte

*

Smelt chokoladen i en skål over et vandbad.

Lad chokoladen køle af i et par min.

 

Pisk æg, æggeblomme, flormelis og cremefraiche sammen, og bland det med den smeltede, hvide chokolade.

 

Hæld chokoladecremen i 4 små glas, og stil dem i køleskabet i mindst 1 time, og gerne natten over.

 

Skyl og nip jordbærrene, og skær dem i tynde skiver.

Læg dem på chokoladecremen lige inden servering.

Pynt med frisk mynte på toppen.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 462 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?