Logo

Hvid chokolade is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

200 g hvid chokolade
4-5 spsk akacie honning
5 æggeblommer 
5 dl fløde
 
Smelt chokoladen i vandbad.

Pisk æggeblommerne og honningen til det er tykt og næsten hvidt.
Når chokoladen er fingervarm røres den i æggemassen.
Pisk fløden næsten stiv og vend den forsigtigt i æggemassen.
Tilsæt evt. daimkugler eller reven chokolade.

Dæk det til og stil det i fryseren i mindst 6 timer.

Rør jævnligt under indfrysning.
 
Tips: serveres evt. med frugt eller frugtsauce.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 748 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æblepandekager med rosinerPandekagedejen er rørt med revne æbler og rosiner og krydret med kanel. Server med en god...
• KaffecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• AhornbuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblepandekager med rosinerPandekagedejen er rørt med revne æbler og rosiner og krydret med kanel. Server med en god...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os