Logo

Hvid chokolade is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g hvid chokolade
4-5 spsk akacie honning
5 æggeblommer 
5 dl fløde
 
Smelt chokoladen i vandbad.

Pisk æggeblommerne og honningen til det er tykt og næsten hvidt.
Når chokoladen er fingervarm røres den i æggemassen.
Pisk fløden næsten stiv og vend den forsigtigt i æggemassen.
Tilsæt evt. daimkugler eller reven chokolade.

Dæk det til og stil det i fryseren i mindst 6 timer.

Rør jævnligt under indfrysning.
 
Tips: serveres evt. med frugt eller frugtsauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.382 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her