Logo

Hvid chokolade is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

200 g hvid chokolade
4-5 spsk akacie honning
5 æggeblommer 
5 dl fløde
 
Smelt chokoladen i vandbad.

Pisk æggeblommerne og honningen til det er tykt og næsten hvidt.
Når chokoladen er fingervarm røres den i æggemassen.
Pisk fløden næsten stiv og vend den forsigtigt i æggemassen.
Tilsæt evt. daimkugler eller reven chokolade.

Dæk det til og stil det i fryseren i mindst 6 timer.

Rør jævnligt under indfrysning.
 
Tips: serveres evt. med frugt eller frugtsauce.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 851 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KræmmerhuseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bananis 2Is er en dejlig spise en varm sommerdag. Her er isen lavet med banan, jordnødder og kokos....
• Mango med kiwiServer denne læskende dessert efter en fyldig hovedret
• Krydret æble moussaka med nøddefarsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os