Logo

Husets chokomousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g mørk chokolade
1 dl kold stærk kaffe
2 æggeblommer
1/2 l. piskefløde
mandler
lidt smør
       
Del chokoladen i mindre stykker og smelt den i vandbad.
Tag skålen op af vandbadet og rør kaffe og æggeblommer i.
Pisk fløden stiv og vend den i chokolademassen, når den er blevet kold.
Hæld i portionsglas/skål og sæt chokomoussen i køleskabet i ca. 4 timer.
Pynt evt. med hakkede mandler stegt i smør.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.037 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hindbærcreme til frugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tykke pandekager med æblemosUSA møder Danmark i denne dessert; vi har parret de gode, tykke amerikanske...
• Ingefær og limeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HindbærdessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!