Logo

Husets chokomousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g mørk chokolade
1 dl kold stærk kaffe
2 æggeblommer
1/2 l. piskefløde
mandler
lidt smør
       
Del chokoladen i mindre stykker og smelt den i vandbad.
Tag skålen op af vandbadet og rør kaffe og æggeblommer i.
Pisk fløden stiv og vend den i chokolademassen, når den er blevet kold.
Hæld i portionsglas/skål og sæt chokomoussen i køleskabet i ca. 4 timer.
Pynt evt. med hakkede mandler stegt i smør.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.893 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grøn salat med jordbær, ost og basilikumDesserten er en salat med jordbær og ost, der både er sød og salt. Passer godt til grillet...
• Tecreme - diabetikerSødt til dessert - Tecremen kan både være en festlig afslutning på julemenuen og en let...
• Hvidvinsfromage med avocado og ristede mandlerFromage er en dessert som mormor ofte serverede, måske som citronfromage, men denne...
• Grønne figner i gele med råcreme En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os