Logo

Husets chokomousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
200 g mørk chokolade
1 dl kold stærk kaffe
2 æggeblommer
½ l. piskefløde
mandler
lidt smør
       
Del chokoladen i mindre stykker og smelt den i vandbad.
Tag skålen op af vandbadet og rør kaffe og æggeblommer i.
Pisk fløden stiv og vend den i chokolademassen, når den er blevet kold.
Hæld i portionsglas/skål og sæt chokomoussen i køleskabet i ca. 4 timer.
Pynt evt. med hakkede mandler stegt i smør.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.361 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her