Logo

Husalfens jordbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g jordbær
50 g sukker
8 store marengs
½ l vaniljeis
 
Gør jordbærrene i stand, halver dem og drys med sukker.
Lad dem trække i 15 minutter.
Læg tre iskugler på hver tallerken, drys jordbær over og top med 2
marengs. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 922 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kirsebær- og chokoladeisNyd de friske kirsebær i den korte sæson. Du kan nemt få stenene ud med en...
• AppelsinmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kyllinger, stegte og æblepeberrodEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kirsebær med marengslågEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!