Logo

Hytteis - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

240 g hytteost
20 g nøddekerner
1 stang vanilje
sødemiddel
saft og skal af 1 appelsin
1/4 dl piskefløde
2 æggehvider
 
Hytteosten blendes og røres med vanilje, finthakkede nøddekerner og saft og skal af appelsinen.
Smages til med sødemiddel.
Æggehvider og fløde piskes stive hver for sig og vendes i.
Fryses, rør ofte under indfrysning.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 617 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Honninggratineret gedeost med ribsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• VaniljeparfaitTil denne opskrift på "støbt" is - professionelt kaldet parfait - skal du blot bruge en...
• Is-mousse med CointreauEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Honninggratineret gedeost med ribsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os