Logo

Hyldesorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 ½ dl koncentreret saft af hyldeblomster
1 dl vand
2 dl hvidvin
2 æggehvider
et par kviste citronmelisse

Bland hyldeblomstsaft, vand og vin i en skål, der kan tåle at komme i fryseren.
Stil skålen i fryseren i ca. 1 time så væsken bliver til en halvfast masse.
Pisk æggehviderne til hårdt skum.
Tag skålen ud af fryseren og pisk massen igennem.
Bland de piskede æggehvider i massen.
Stil skålen i fryseren igen, denne gang i 2 timer.

Kom sorbeten op i en skål og pynt med lidt citronmelisse.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.148 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ØrredmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Karamel-rand med ægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsin trifli 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• ØrredmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!