Logo

Hyldesorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 1/2 dl koncentreret saft af hyldeblomster
1 dl vand
2 dl hvidvin
2 æggehvider
et par kviste citronmelisse

Bland hyldeblomstsaft, vand og vin i en skål, der kan tåle at komme i fryseren.
Stil skålen i fryseren i ca. 1 time så væsken bliver til en halvfast masse.
Pisk æggehviderne til hårdt skum.
Tag skålen ud af fryseren og pisk massen igennem.
Bland de piskede æggehvider i massen.
Stil skålen i fryseren igen, denne gang i 2 timer.

Kom sorbeten op i en skål og pynt med lidt citronmelisse.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 899 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Italiensk isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblekage med chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærspid med karamelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Italiensk frugtsalat (Macedonia di frutta)En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os