Logo

Hyldesorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 ½ dl koncentreret saft af hyldeblomster
1 dl vand
2 dl hvidvin
2 æggehvider
et par kviste citronmelisse

Bland hyldeblomstsaft, vand og vin i en skål, der kan tåle at komme i fryseren.
Stil skålen i fryseren i ca. 1 time så væsken bliver til en halvfast masse.
Pisk æggehviderne til hårdt skum.
Tag skålen ud af fryseren og pisk massen igennem.
Bland de piskede æggehvider i massen.
Stil skålen i fryseren igen, denne gang i 2 timer.

Kom sorbeten op i en skål og pynt med lidt citronmelisse.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.203 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?