Logo

Hylde-marinerede blommer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Blommerne serveres med iskold, fedtfattig yoghurt og pistacie-drys. Enkelt og superlækkert. Til fire personer.

450 g flækkede, udstenede blommer
1 lill kanelstang
3 dl hyldeblomstsaft
1 lille bæger iskold yoghurt
2 spsk rørsukker
korn af ½ stang vanilje
20 g hakkede pistaciekerner.

Flæk, udsten og prik blommerne, læg dem i en skål med kanelstang og hæld hyldeblomstsaften over. Lad dem marinere mindst et par timer.
Rør og smag yoghurten til med sukker og vanilje.
Fordel blommerne og lagen i dessertglas, top med yoghurten og drys pistaciekerner på før servering.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.325 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her