Logo

Hyldebærsorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 dl vand
1 dl sukker
3 dl hyldebær
2 æggehvider
1 spsk flormelis
 
Kog vand og sukker i 5 minutter. Lad lagen svale.
Mos bærrene i en blender og bland med lagen.
Frys blandingen 1 ½ time.
Pisk æggehvider stive og pisk flormelis i.
Vend det i isen og frys igen.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.471 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?