Logo

Hytteost med råsylt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
600 g hytteost
200 g hindbær
200 g jordbær
4 spsk sukker
1/2 honningmelon
Jordbærblade

Hytteosten hældes i en skål. Pisk jordbær og hindbær med sukker og hæld bærrene over hytteosten. Melonen skæres i tern og fordeles på bærrene og til sidst pyntes med friske jordbærblade.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 776 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Arme riddere og saftige riddereRidderne her er slet ikke så "arme". Prøv den traditionelle ret med tysk "Stollen" i...
• Lime- og rød aalborgfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Blommer med smuldredej - diabetikerHer er en dessert hvor også diabetikerne kan nyde den med god samvittighed - blomme med...
• Arme riddere og saftige riddereRidderne her er slet ikke så "arme". Prøv den traditionelle ret med tysk "Stollen" i...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os