Logo

Hytteost med råsylt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
600 g hytteost
200 g hindbær
200 g jordbær
4 spsk sukker
1/2 honningmelon
Jordbærblade

Hytteosten hældes i en skål. Pisk jordbær og hindbær med sukker og hæld bærrene over hytteosten. Melonen skæres i tern og fordeles på bærrene og til sidst pyntes med friske jordbærblade.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 806 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gulerods-sorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tirami su 7En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarberpie 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Portionsgeléer med cremesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os