Logo

Hård nougat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Den kan købes færdig i konfektureforretninger, men De kan også lave den selv:
125 g flormelis
25 g revne hasselnøddekerner eller mandler
1 knivspids natron (evt.)

Smelt sukkeret i en tør gryde eller på en pande. Tilsæt de revne nøddekerner og natron. Hæld massen ud på en smurt bage- eller marmorplade. Lad den køle af og knus den derpå. Hård nougat skal opbevares i en tør og lukket emballage.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.460 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• HerregårdsæblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tyttebærflan med mandelmarengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Indbagt parfait med marengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HerregårdsæblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!