Logo

Ice surprise - is med marengs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
1 lagkagebund
1 l. is (din favoritis kan bruges!)
3-4 æggehvider
1-1/2 dl sukker
evt. frugt (frosne hindbær el. jordbær er rigtig godt)

Æggehviderne piskes meget stive, tilsæt derefter sukker.
Læg lagkagebunden på et indfastfad. Skær isen i små stykker, læg stykkerne på lagkagebunden i et "bjerg". Jævn derefter marengsen udover isen. Det er meget vigtigt at marengsen dækker isen ALLE steder. P.S evt. frugt lægges sammen med isen, inden marengsen.
Desserten bages midt i ovnen ved 250°C i 6 - 7 minutter (ovnen skal have den rette temperatur fra starten), indtil marengsen er gylden.
Serveres straks!!
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (10 stemmer)
Siden er blevet set 5.848 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Abrikos éclairsAbrikos éclairs eller sm de også kaldes Abrikos vandbakkelser, en god variant at de...
• Abrikos éclairsAbrikos éclairs eller sm de også kaldes Abrikos vandbakkelser, en god variant at de...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
638628-06-2016 14:00:50 jette mikkelsen
super nem at lave smager skønt