Logo

Icecream lambada

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 papaya
2 mangofrugter
2 appelsiner
chokoladeis
nøddeis
vaniljeis
½ dl piskefløde
1 spsk chokoladekrymmel
 
Del papayaen og fjern de små, sorte kerner.
Grav frugtkødet ud og kom det i en køkkenmaskine.
Del mangoen med et snit på begge sider af den store sten.
Grav frugtkødet ud og kom det i køkkenmaskinen.
Skræl appelsinerne, fjern hinderne fra bådene og kom frugtkødet i
køkkenmaskinen.
Kør frugten til en jævn sauce og lad den stå koldt en tid.
Tag de forskellige is frem og skær dem i skiver eller lav kugler med en
isske.
Læg så meget is, du synes, på asietter eller i glas på høj fod.
Lad det stå i fryseren til serveringen.
Pisk fløden stiv.
Tag isen frem, hæld lambadasaucen over og kom en klat flødeskum samt
chokoladekrymmel på. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.442 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• StikkelsbærcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hindbærmarengs-isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vafler med solbær-chokoladeisSolbær og chokolade er et skønt match. Kom en kugle eller to ; en sprød vaffel, og...
• Stikkelsbær trifliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!