Logo

Indbagt brie/camembert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Indbagt brie/camembert

Billede indsendt af Lars Kofod

# Ingredienser

brie eller camembert
butterdej
æg til pensling

Creme:
38% cremefraiche
dijonsennep
lidt vineddike
salt og peber
hakkede friske krydderurter

Tilbehør:
Råsyltede ribs eller anden frugt

* Tilberedning
Ingredienserne til cremen blandes, tilsmages og piskes op - rimeligt tyk.

Det smøres på osten der anbringes på butterdej, pensles med æg, lukkes, 

pensles og bages midt i ovnen ved 175 °C i 15-20 min indtil dejen er gylden 

(den må ikke blive brændt, så hold øje). 
Serveres med råsyltede ribs, eller anden frugt.




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 8.937 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
58120-01-2011 11:43:31 madABC
Til Leif B.J. Bagetid er tilføjet - hurtigt. Velbekomme.
58220-01-2011 07:57:08 Leif Bilskov Jespersen
Der mangler bagetid.
Jeg skal bruge den lørdag middag, så venligst svar, hurtigt

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her