Logo

Indiansk majsbudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 dl sødmælk
75 g fint majsmel
1 spsk honning
1 spsk mørk melasse
½ tsk stødt kanel
¼ tsk stødt ingefær
1 spsk rosiner
2 spsk smør
1 spsk revne hasselnødder
Lidt muskatnød

Opløs de 75 g majsmel i den kolde mælk. Kog så blandingen ved svag varme til massen bliver tyk. Lad den køle lidt af og tilsæt så de øvrige ingredienser, bortset fra smørret. Hæld buddingen i en smurt skål og bag buddingen ved 200 º i en time. Lige før den er færdig stryges den med smør og drysses med muskat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.138 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du en airfryer?




Effektiv reklame - klik her