Logo

Indiansk majsbudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 dl sødmælk
75 g fint majsmel
1 spsk honning
1 spsk mørk melasse
1/2 tsk stødt kanel
1/4 tsk stødt ingefær
1 spsk rosiner
2 spsk smør
1 spsk revne hasselnødder
Lidt muskatnød

Opløs de 75 g majsmel i den kolde mælk. Kog så blandingen ved svag varme til massen bliver tyk. Lad den køle lidt af og tilsæt så de øvrige ingredienser, bortset fra smørret. Hæld buddingen i en smurt skål og bag buddingen ved 200 º i en time. Lige før den er færdig stryges den med smør og drysses med muskat.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.105 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Caraïbe ckokolademousse­En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Nøddekage med isDesserten i dag kan blive en dejlig nøddekage, der serveres med to slags is
• ChokomousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Caraïbe ckokolademousse­En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os