Logo

Ingefær Panna Cotta med karamelsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

og appelsinpocherede pærer - (6-8 personer)
 
9 dl fløde
6 blade gelatine
110 g sukker
Frisk ingefærrod efter smag
1 stang vanilje
 
Karamelsauce:
200 g sukker
¼ stang vanilje
1 knsp. kanel
 
Appelsinpocherede pærer:
½-1 moden saftig pære pr. person
½ l vand
225 g sukker
2 appelsiner
½ citron i tynde skiver
 
Panna cotta: Kog halvdelen af fløden, suk­keret, den flækkede vaniljestang og ingefær op.
Lad trække smag af ingefær i ca. 20 minutter.
Udblød gelatinen og smelt den i den varme vaniljefløde.
Tilsæt resten af fløden, si mas­sen og hæld den forsigtigt i forme.
Stil påkøl.
Alt dette kan sagtens laves dagen før!
 
Karamelsauce: Karameliser sukker og krydderier i en tykbundet gryde. Tilsæt vand kog til en homogen sirupskonsistens.
Si saucen og køl af.
 
Appelsinpocherede pærer: Kog sukkerlagen sammen på vand, sukker, saft af appelsiner og med citronskiver.
Pocher pærerne i lagen og stil til afkøling.
 
Panna Cotta kan også serveres med friske bær, som man giver et lille opkog.
Også lækkert som natmad.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.049 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her