Logo

Ingefærfromage med melon og mango

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Ingefærfromage med melon og mango

Tilberedningstid ialt: 1 time 25 min
Arbejdstid: 25 min

3

1 blad husblas

1,5 dl piskefløde 38%

1/2 stk vaniljestang

1/2 tsk frisk ingefær

1 tsk reven citronskal

1 spsk flormelis

1 tsk citronsaft

6 chokoladeskåle

Tilbehør: Melon og mangofrugt.


Læg husblas i blød i koldt vand i 5 min.

Pisk fløden stiv. Tilsæt vaniljekorn, revet ingefær, citronskal og flormelis.
Tag husblasen op af udblødningsvandet med det vand der hænger ved og smelt den i en skål i vandbad.

Afkøl husblasen med citronsaft og 1 spsk flødeskum og rør den i fromagen.
Fordel fromagen i chokoladeskåle og stil dem koldt i 1 time.
Ved serveringen:

Anret chokoladeskålene sammen med frugt, gerne melon og mango.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.416 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kærnemælkskoldskål med flødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bedstemorkage - diabetikerPrøv Bedstemorkagen der laves med æblemos, som et slags marengslåg. I kagen skal der ikke...
• Marengsbunde med jorbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kærnemælkskoldskål 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os