Logo

Ingefæris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
6 "knuder" syltede ingefær
10 syltede cocktailbær
2 spsk cognac
3 æg
50 g sukker
1 spsk ingefærsirup fra de syltede ingefær
3 dl piskefløde
 
Skær ingefæren i skiver på størrelse med en fingernegl.
Halvér cocktailbærene og læg dem i en skål sammen med ingefæren.
Overhældes med cognac.
Lad det stå og trække.
Del æggene og sæt hviderne til side.
Blommerne hældes i en skål sammen med sukker og ingefærsirup.
Hæld fløden i en anden skål.
Pisk hviderne så de er stive.
Pisk herefter fløden indtil den er tyk.
Pisk til sidst æggeblommerne og sukker indtil det er tykt, let og cremet.
Bland forsigtig den piskede fløde i ægge-sukkerblandingen.
Vend til sidst æggehviderne i blandingen.
Hældes i en plast- eller metalskål og sættes i fryser, indtil det er begyndt at stivne.
Bland nu ingefær-cocktailbær-cognac blandingen i og fortsæt
nedfrysningen.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.356 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?