Logo

Ingefæris med lækker sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 dl perlesukker
2 spsk finthakket frisk ingefær
1 dl vand
2 past. æg
2 dl mælk
2 dl stivpisket fløde

Sauce:
4 past æggeblommer
1 1/2 dl sukker
2 dl hvidvin eller æblecider
1 teske kartoffelmel
Frisk frugt

Kog sukker og vand, ingefær til en jævn masse og afkøl.
Pisk æggene i sukkerlagen til det skummer og tilsæt mælken og lad det koge op. Afkøl i vandbad og rør nu og da. Pisk fløden og vend den omhyggeligt i cremen. Kom i form og frys i 5-6 t.

Saucen:
Pisk æggeblommerne med sukker over vandbad. Tilsæt vin og pisk ved svag varme i 6 min. til saucen er tyk og cremet kan jævnes med kartoffelmel og vin. Server med is og friske frugter
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.159 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• FlødeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Roulade med hindbærpuréEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugtspid og karamelfondueSæt desserten på spidsen i form af frugtspid med dertil hørende karamelfondue. Følg...
• FlødeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os