Logo

Ingefæris med lækker sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 dl perlesukker
2 spsk finthakket frisk ingefær
1 dl vand
2 past. æg
2 dl mælk
2 dl stivpisket fløde

Sauce:
4 past æggeblommer
1 ½ dl sukker
2 dl hvidvin eller æblecider
1 teske kartoffelmel
Frisk frugt

Kog sukker og vand, ingefær til en jævn masse og afkøl.
Pisk æggene i sukkerlagen til det skummer og tilsæt mælken og lad det koge op. Afkøl i vandbad og rør nu og da. Pisk fløden og vend den omhyggeligt i cremen. Kom i form og frys i 5-6 t.

Saucen:
Pisk æggeblommerne med sukker over vandbad. Tilsæt vin og pisk ved svag varme i 6 min. til saucen er tyk og cremet kan jævnes med kartoffelmel og vin. Server med is og friske frugter
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.543 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?