Logo

Ingefærkræmmerhuse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
125 g smør
125 g sukker
125 g lys sirup
1 tsk stødt ingefær
2 tsk fint hakket syltet ingefær
fintrevet skal og saft af 1 citron
125 g hvedemel

Fyld:
Flødeskum smagt til med finthakket, syltet ingefær

Smør, sirup, citronsaft og skal samt de to slags ingefær røres sammen i en kasserolle og varmes kort igennem.
Det afkøles noget, og melet røres i.

Bagepladen smøres og drysses med hvedemel, og dejen afsættes herpå med en teske og smøres lidt ud.
Beregn god plads mellem hver.
Bages gyldne i ovnen ved 200 º, det tager kun 7-8 min.

Lad pladen stå et øjeblik til afkøling.
Bemærk, at de kun kan formes, så længe de er varme, hvorfor man kan lade pladen stå i den varme men slukkede ovn, medens man laver dem en ad gangen.

Man stiller dem til afkøling i brede flaskehalse.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.278 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Risklatter - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FrugtsalatDesserten er en saftig salat af friske frugter, der på denne tid af året er importerede
• Solbær sauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Risklatkager - klatkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os