Logo

Is dessert med skovbær og chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Vanille is
Skovbær frisk eller frossen
Mælk
Vanillesukker
Romessens
SØD eller sukker
Kogechokolade
 
Start med at klar gøre bærrene, hvis de er frosne skal de tø lidt op evt.
ved 50% i mikroovn i 2-3 min.
Når bærrene har ca. stuetemp. skal de blendes med lidt mælk og smages til med vanilje sukker og essens.
Det er helt op til en selv i hvilke mængder, bare det har en passende
konsistens, så det kan bruges som en frugtsauce.
Smelt chokolade i et vandbad, brug evt. en lille skål vand varmet op i
mikroovn, og skær chokoladen i små stykker, så går det hurtigere.
Hvis vandet bliver for ”koldt”, kan det bare varmes igen.
Lav isen til kugler og del op i tallerkener, kom den smeltet chokolade over, ved at klippe et lille hul i et hjørne.
Kom frugtsaucen over og server evt. med lidt flødeskum.
 
Tips: Man kan vælge andre typer bær.
Mælken kan erstattes med fløde
Prøv evt. med lidt flormelis for en lidt fastere konsistens.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.591 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Banyuls med hvid chokolade og jordbærSpændende dessert med banyulsboller serveret i kræmmerhus samt hvid chokolademusse,...
• Marcipankage med bærDesserten er en saftig kage med topping af flødeostecreme og friske sommerbær
• Bûche de nöelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Banyuls med hvid chokolade og jordbærSpændende dessert med banyulsboller serveret i kræmmerhus samt hvid chokolademusse,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os