Logo

Is med appelsiner og chokoladesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 l nougatis
3 appelsiner
125 g chokolade
1 ½ dl piskefløde
70 g mandler
 
Fløden varmes op, chokoladen brækkes i mindre stykker og tilsættes under
kraftig omrøring.
Lad chokoladesaucen koge til den er jævn og glat.
Isen skæres i skiver og anbringes på et fad.

Appelsinerne skrælles og skæres i tern og fordeles ovenpå isen, sammen med de ristede mandler.
Saucen serveres varm dertil.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.265 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?