Logo

Iscoupe med banan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 store modne bananer
Reven skal og saft af 1/2 citron
1 1/2 dl piskefløde
1/2 l chokoladeis
25 g hakkede pistacienød
 
Skræl bananerne, skær dem i mindre stykker og blend dem sammen med den revne citronskal, citronsaften og fløden.
Kugl isen op med en iskugleske og fordel kuglerne på 4 tallerkner.
Fordel banancremen over iskuglerne og drys med de hakkede pistacier.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 961 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ÆblekranseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• JordbærvacherinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Abrikostærte 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• ÆblekranseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os