Logo

Is-coupe Ma chérie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
En kugle anis-sorbet (fremstillet af grundsukkerlage til sorbet (se opskrift) tilsmagt med anisolie og Pernod) anrettes i portionsglas og omkranses af melonkugler. Dekorer på toppen med en roset af flødeskum samt et lille stykke kandiseret angelica og et stykke stjerneanis.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.004 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nougat- og chokoladeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolademousse med blåbær 2Dessert skal der også til, og i denne uge foreslår vi en klassisk chokolademousse, som...
• Passionsfrugter, bagt serveret med vanille parfaitEn spændende dessert hvor, der er mange forskellige komponenter i det der både er vanille...
• Nougat iskageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os