Logo

Is-coupe Ma chérie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
En kugle anis-sorbet (fremstillet af grundsukkerlage til sorbet (se opskrift) tilsmagt med anisolie og Pernod) anrettes i portionsglas og omkranses af melonkugler. Dekorer på toppen med en roset af flødeskum samt et lille stykke kandiseret angelica og et stykke stjerneanis.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.270 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?