Logo

Italiensk flødedessert med bærmousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾ l piskefløde
75 g sukker
kornene fra en vaniljestang
4 blade husblas
 
Bærmousse:
300 g friske el. frosne jordbær el. hindbær
sukker
 
Fløde, sukker og vaniljekorn koges nogle få minutter.
Husblas kommes direkte i den kogende fløde, og skal altså ikke stå i blød først.
Pisk i gryden til husblasen er smeltet.
Flødedesserten fordeles i 4 portionsskåle eller glas.
Stilles koldt.
Serveres med blendede bær smagt til med sukker og pyntes med chokolade, valnødder el. bær.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.038 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her