Logo

Jordbær i myntesirup

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
500 g jordbær
1 ½ dl vand
75 g sukker
1 lille håndfuld mynteblade
2 rabarberstilke

Skyl og nip jordbærrene. Hak myntebladene.
Kog vand, sukker og mynte sammen til sirupsagtig konsistens.
Flæk rabarberne på langs og snit dem i små stykker.
Kog dem 1 minut i siruppen.
Tag gryden fra varmen og lad det trække, til rabarberne lige netop er
møre, de må godt have lidt bid.
Hæld rabarber og sirup over halve eller skivede jordbær og server med flødeskum eller vaniljeis.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.707 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her