Logo

Jordbær i myntesirup

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g jordbær
1 1/2 dl vand
75 g sukker
1 lille håndfuld mynteblade
2 rabarberstilke

Skyl og nip jordbærrene. Hak myntebladene.
Kog vand, sukker og mynte sammen til sirupsagtig konsistens.
Flæk rabarberne på langs og snit dem i små stykker.
Kog dem 1 minut i siruppen.
Tag gryden fra varmen og lad det trække, til rabarberne lige netop er
møre, de må godt have lidt bid.
Hæld rabarber og sirup over halve eller skivede jordbær og server med flødeskum eller vaniljeis.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.276 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Makronis med chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bradepandekage med solbærStreuselkuchen hedder denne tyske kage, som er bagt med solmodne solbær. Prøv evt. også...
• Mousse af fåremælksyoghurt med havesyregranitéEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Makronis med chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os