Logo

Jordbær i vin rosé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 kg jordbær
2 spsk flormelis
1/2 fl. (33/4 dl) vin rosé
8 blade husblas
1 dl kogende vand
3 spsk sukker
1/4 l. piskefløde, pisket til skum
1 tsk sukker
1 tsk Vanila

De nippede, skyllede bær afdryppes, lægges i en skål og drysses evt. med flormelis.
Husblasen udblødes i koldt vand og smeltes i 1 dl kogende vand. Sukkeret røres i, vinen tilsættes.
Gelésaften smages til og hældes over bærrene på nær 1 dl
Skålen stilles koldt.
Når geleen er stivnet, hældes den sidste gelésaft over, så
overfladen bliver glat og bærrene dækket.
Desserten stilles koldt.
Letsødet flødeskum, smagt til med Vanila, serveres til.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 844 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• AbrikosrisAbrikosris er spændende måde at give sine ris et mere eksotisk islæt.
• KirsebærtrifliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• AppelsinsandwichEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• AbrikosrisAbrikosris er spændende måde at give sine ris et mere eksotisk islæt.
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os