Logo

Jordbær i vin rosé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg jordbær
2 spsk flormelis
½ fl. (33/4 dl) vin rosé
8 blade husblas
1 dl kogende vand
3 spsk sukker
¼ l. piskefløde, pisket til skum
1 tsk sukker
1 tsk Vanila

De nippede, skyllede bær afdryppes, lægges i en skål og drysses evt. med flormelis.
Husblasen udblødes i koldt vand og smeltes i 1 dl kogende vand. Sukkeret røres i, vinen tilsættes.
Gelésaften smages til og hældes over bærrene på nær 1 dl
Skålen stilles koldt.
Når geleen er stivnet, hældes den sidste gelésaft over, så
overfladen bliver glat og bærrene dækket.
Desserten stilles koldt.
Letsødet flødeskum, smagt til med Vanila, serveres til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.641 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her