Logo

Jordbær is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
(Fedtfatig)
200 g friske jordbær
90 g stødt melis
1 æggeblomme 16 g
1 spsk citronsaft
2 ¼ dl økologisk skummetmælk
1 æggehvide
½ dl piskefløde

Jordbærrene rengøres og skylles.
De røres sammen med citronsaft, mælk, sukker og æggeblomme. En blender vil være god til det.
Piskefløden piskes stift.
Æggehvide piskes stift.
Bland jordbærblandingen med den pisked fløde og stiftpiskede æggehvide.
Sørg for at alle ingredienser er blandet godt sammen.
Tænd for ismaskinen og hæld blandingen i den roterende frysebeholder.
Tilberedningstid: 35-45 min.

Hvis du ikke har en ismaskine, skal det hældes op i en fryseform og fryses ned. For at undgå, at der dannes iskrystaller i massen, skal der røres jævnligt, under indfrysningen.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.266 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?