Logo

Jordbær is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(Fedtfatig)
200 g friske jordbær
90 g stødt melis
1 æggeblomme 16 g
1 spsk citronsaft
2 1/4 dl økologisk skummetmælk
1 æggehvide
1/2 dl piskefløde

Jordbærrene rengøres og skylles.
De røres sammen med citronsaft, mælk, sukker og æggeblomme. En blender vil være god til det.
Piskefløden piskes stift.
Æggehvide piskes stift.
Bland jordbærblandingen med den pisked fløde og stiftpiskede æggehvide.
Sørg for at alle ingredienser er blandet godt sammen.
Tænd for ismaskinen og hæld blandingen i den roterende frysebeholder.
Tilberedningstid: 35-45 min.

Hvis du ikke har en ismaskine, skal det hældes op i en fryseform og fryses ned. For at undgå, at der dannes iskrystaller i massen, skal der røres jævnligt, under indfrysningen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 983 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Valrhona chokolade på flere måder med et stænk af ...En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Is, hjemmelavetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbledessert med rugbrød og nødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Valrhona chokolade på flere måder med et stænk af ...En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os