Logo

Jordbær is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(Fedtfatig)
200 g friske jordbær
90 g stødt melis
1 æggeblomme 16 g
1 spsk citronsaft
2 ¼ dl økologisk skummetmælk
1 æggehvide
½ dl piskefløde

Jordbærrene rengøres og skylles.
De røres sammen med citronsaft, mælk, sukker og æggeblomme. En blender vil være god til det.
Piskefløden piskes stift.
Æggehvide piskes stift.
Bland jordbærblandingen med den pisked fløde og stiftpiskede æggehvide.
Sørg for at alle ingredienser er blandet godt sammen.
Tænd for ismaskinen og hæld blandingen i den roterende frysebeholder.
Tilberedningstid: 35-45 min.

Hvis du ikke har en ismaskine, skal det hældes op i en fryseform og fryses ned. For at undgå, at der dannes iskrystaller i massen, skal der røres jævnligt, under indfrysningen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.137 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Krydderurtesuppe fra Frankfurt + StikkelsbærkageGrønnere kan det ikke blive: hurtig sommersuppe, den smager dejligt både som forret og som...
• BananisIs er altid populært, især om sommeren. Her laves isen med banan, fløde, mørk chokolade og...
• Mandeltoppe 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Krydderurtesuppe fra Frankfurt + StikkelsbærkageGrønnere kan det ikke blive: hurtig sommersuppe, den smager dejligt både som forret og som...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!