Logo

Jordbær-is med melonkugler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Arbejdstid: 30 min. Frysetid: 3-4 timer
(4-6 personer)

½ kg jordbær
4 æggeblommer
8 spsk flormelis
½ liter piskefløde
Tilbehør:
1 galia-, cantaloup eller honningmelon
mynteblade

Skyl, nip og mos jordbærrene.
Rør dem med lidt af flormelisen.
Pisk resten af flormelisen sammen med æggeblommerne og bland jordbærpureen i.
Pisk fløden til skum og vend det i.
Frys massen til is og rør jævnligt i isen i løbet af den første time af frysetiden.
Skiv isen op i portionsglas og kom melonkugler på og et frisk mynteblad i toppen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.523 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her