Logo

Jordbær-is med melonkugler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Arbejdstid: 30 min. Frysetid: 3-4 timer
(4-6 personer)

1/2 kg jordbær
4 æggeblommer
8 spsk flormelis
1/2 liter piskefløde
Tilbehør:
1 galia-, cantaloup eller honningmelon
mynteblade

Skyl, nip og mos jordbærrene.
Rør dem med lidt af flormelisen.
Pisk resten af flormelisen sammen med æggeblommerne og bland jordbærpureen i.
Pisk fløden til skum og vend det i.
Frys massen til is og rør jævnligt i isen i løbet af den første time af frysetiden.
Skiv isen op i portionsglas og kom melonkugler på og et frisk mynteblad i toppen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 796 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Panna cotta med jordbærPanna cotta er italiensk og betyder "kogt fløde". Fløden skal akkurat nå kogepunktet ved...
• Creme brûlée med æblerDenne dejlige dessert går aldrig af mode her har den fået æblefyld og smag af citrontimian
• Rabarber med vanilleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Panna cotta med friske jordbærLet dessert, der kan serveres forår, sommer, efterår, vinter
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os