Logo

Jordbæris på banan i honning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g frosne jordbær

5 dl piskefløde

Saft af en halv citron

250 g flormelis

 

Det hele blendes og lægges i dyb tallerken sammen med skiver af banan, der er overrislet med akaciehonning og kokos.

Drys evt. en coulis ved siden af.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 934 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?