Logo

Jordbær-koldskål 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 l. kærnemælk
1 1/2 dl fromage frais
1 spsk vaniljesukker
evt. lidt sukker
1 bk. jordbær
Drys:
havregryn
3 spsk honning
 
Tag samtlige ingredienser ( undtaget dem til drys ) og blend dem.
Smag evt. til med sukker - ofte er det ikke nødvendigt at tilsætte.
Smelt honning på en pande, og tilsæt havregryn.
Rør godt rundt indtil de er lysebrune og får en sprød konsistens.
serveres straks - kan dog opbevares i kølseskab.
Tips: Lækker som dessert eller mellemmåltid. Derudover sundt og fedtfattigt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.128 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pandekager med æbler og kryddersukkerBland sukker med krydderier og krydderurter, og server det som spændende drys til...
• Creme brulee - creme brulée - creme brüle: se Creme brûléeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber bagt med reven marcipanEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekager med æbler og kryddersukkerBland sukker med krydderier og krydderurter, og server det som spændende drys til...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os