Logo

Jordbærkoldskål 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Jordbærkoldskål 3

 

Gør jordbærrene til en del af denne skønne koldskål og oplev hvor perfekt det harmonerer.

4 personer Arbejdstid: 15 min. (Flasken tv. på billedet) (th. ses jordbærsaft)

 

#

1 vaniljestang

4-5 spsk rørsukker

2 æggeblommer (evt. pasteuriserede)

1 liter kærnemælk

½ liter tykmælk

300 g jordbær

 

Pynt: jordbær

½ bundt frisk mynte

*

Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud, og bland dem med rørsukkeret.

Pisk æggeblommerne sammen med vaniljesukkeret til sukkeret ikke knaser.

 

Pisk kærnemælk og tykmælk i.

 

Skyl jordbærrene, og nip dem.

Blend dem til puré med en stavblender.

Bland jordbærpuréen i koldskålen, og blend det godt sammen.

 

Server koldskålen iskold med lidt ekstra jordbær skåret i skiver og lidt frisk mynte på toppen.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 246 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Soft og sweetMed god mavefornemmelse. Tilværelsen skal forsødes og hvorfor ikke gøre det med stil og...
• Jordbærtærte med pistaciecreme 2Jordbær og pistacier er et godt makkerpar. Denne tærte er bagt med en mazarinagtig creme...
• Tiramisu med grøn te og jordbærPrøv en helt anden version af den traditionelle tiramisu, med et præg af østen
• Crepes Suzette 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!