Logo

Jordbærkoldskål 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Jordbærkoldskål 3

 

Gør jordbærrene til en del af denne skønne koldskål og oplev hvor perfekt det harmonerer.

4 personer Arbejdstid: 15 min. (Flasken tv. på billedet) (th. ses jordbærsaft)

 

#

1 vaniljestang

4-5 spsk rørsukker

2 æggeblommer (evt. pasteuriserede)

1 liter kærnemælk

½ liter tykmælk

300 g jordbær

 

Pynt: jordbær

½ bundt frisk mynte

*

Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud, og bland dem med rørsukkeret.

Pisk æggeblommerne sammen med vaniljesukkeret til sukkeret ikke knaser.

 

Pisk kærnemælk og tykmælk i.

 

Skyl jordbærrene, og nip dem.

Blend dem til puré med en stavblender.

Bland jordbærpuréen i koldskålen, og blend det godt sammen.

 

Server koldskålen iskold med lidt ekstra jordbær skåret i skiver og lidt frisk mynte på toppen.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 75 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Portions-fløderand med frugtDen danske fløderand er her lavet i portionsglas og er blødere, end hvis den var lavet i...
• Salat med jordbær og fennikelNår den danske jordbærsæson er skudt i gang, skal de skønne bær ikke kun bruges til...
• Mandelkage med jordbærEn skøn og nem kage, der smager af sommer. Friskplukkede danske jordbær er noget af det...
• Svesker med mandellåg i stegesoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os