Logo

Jordbær marineret i hyldeblomst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 kg danske jordbær
1/4 stang vanilje
1 spsk finthakket frisk mynte
1 dl koncentreret hyldeblomstsaft
1 dl vand
 
Skyl jordbærrene, nip stilken af og del de store jordbær i kvarte.
Pisk vaniljekornene, finthakket mynte, saft og vand godt sammen.
Lad jordbærrene trække i lagen i mindst en halv time.
Server bærrene naturel eller med en kugle is på toppen fx. hyldeblomstsorbet.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.141 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokoladebudding 3Denne chokoladebudding er meget enkel at lave og smager så meget bedre end færdigblandet...
• Ovnstegte grapefrugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Citrusfrugtsalat med kanel-yoghurtSalaten renser systemet og smager godt. Også med lidt yoghurt til. En variation af denne...
• Chokoladebudding 3Denne chokoladebudding er meget enkel at lave og smager så meget bedre end færdigblandet...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os