Logo

Jordbær marineret i citrongræssirup

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 gram jordbær
4 dl citrongræssirup
lidt fintstrimlet mynte
  
Skær jordbær i halve, kvarte eller skiver.
Hæld sirup over bærrene, så det dækker.
Mariner i ca. 2 timer.
Pynt eventuelt med fintstrimlet mynte.
Spis jordbærrene som de er eller server dem med en god vaniljeis.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 877 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æbledessert med kanelcremeEfter god simremad er det godt med friske æbler til dessert
• Jordbær-marengs-dessertSommerens bær og frugter med creme og marengsbund og så lidt flødeskum - så er den hjemme
• - 1. påskedag Påsken ligger ikke på en bestemt dato som julen. Påsken betyder en lang række fridage,...
• Æbledessert med kanelcremeEfter god simremad er det godt med friske æbler til dessert
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os