Logo

Jordbær marineret i balsamicoeddike

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g jordbær
2 spsk sukker
3 spsk god balsamicoeddike     
 
Jordbærene skylles og nippes, hvorefter de deles i halve eller kvarte.
Sukkeret og eddiken piskes sammen og hældes over bærrene, der herefter
skal hvile 30-60 minutter på køl.
Bærrene smager himmelsk og kan sagtens serveres alene.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 997 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbærkoldskål 3Gør jordbærrene til en del af denne skønne koldskål og oplev hvor perfekt det harmonerer
• Øllebrød med æblesorbetNyd en lækker øllebrød med frisk æblesorbet som dessert
• Kartofler i hvidvin + Kokoskager med limeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærkoldskål 3Gør jordbærrene til en del af denne skønne koldskål og oplev hvor perfekt det harmonerer
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os