Logo

Jordbær marineret i balsamicoeddike

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g jordbær
2 spsk sukker
3 spsk god balsamicoeddike     
 
Jordbærene skylles og nippes, hvorefter de deles i halve eller kvarte.
Sukkeret og eddiken piskes sammen og hældes over bærrene, der herefter
skal hvile 30-60 minutter på køl.
Bærrene smager himmelsk og kan sagtens serveres alene.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.736 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her