Logo

Jordbær med kastanieskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
450 g kastanier fra dåse
2 dl skummetmælk
2 dråber vaniljeessens
1 reven appelsinskal
3 spsk appelsinsaft
2 spsk rom
75 g sukker
2 æggehvider
500 g jordbær

Kom kastanjerne i en gryde med mælk og vaniljeessens. Læg låg på og kog ved svag varme ca. 15 minutter til kastanjerne er bløde. Pres det gennem en si og rør appelsinskal og saft, rom og sukker i. Pisk æggehviderne stive og fold dem i puréen. Hæld den over de rensede jordbær og server.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.060 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æbletærter med vanilleskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Karamelrand - i trykkogerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsin CopacabanaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbletærter med vanilleskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!