Logo

Jordbær med kastanieskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

450 g kastanier fra dåse
2 dl skummetmælk
2 dråber vaniljeessens
1 reven appelsinskal
3 spsk appelsinsaft
2 spsk rom
75 g sukker
2 æggehvider
500 g jordbær

Kom kastanjerne i en gryde med mælk og vaniljeessens. Læg låg på og kog ved svag varme ca. 15 minutter til kastanjerne er bløde. Pres det gennem en si og rør appelsinskal og saft, rom og sukker i. Pisk æggehviderne stive og fold dem i puréen. Hæld den over de rensede jordbær og server.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.675 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her