Logo

Jordbær med limedip

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Jordbær med limedip

 

Server danske jordbær med en frisk dip, som en snack eller en nem dessert.

Arbejdstid: 10 min. Ikke fryse-egnet. (3-4 personer)

 

#

2 dl skyr eller græsk yoghurt

1-2 spsk flormelis

1 økologisk lime

500 g friske jordbær

*

 

Rør skyr eller yoghurt cremet og smag til med flormelis, 1 tsk fintrevet limeskal og 1-2 spsk limesaft.

Skyl jordbærrene i koldt vand og tør dem godt.

Server jordbærrene med dippen i en skål.

 

Jordbær med limedip



Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 508 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?