Logo

Jordbær med limedip

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Jordbær med limedip

 

Server danske jordbær med en frisk dip, som en snack eller en nem dessert.

Arbejdstid: 10 min. Ikke fryse-egnet. (3-4 personer)

 

#

2 dl skyr eller græsk yoghurt

1-2 spsk flormelis

1 økologisk lime

500 g friske jordbær

*

 

Rør skyr eller yoghurt cremet og smag til med flormelis, 1 tsk fintrevet limeskal og 1-2 spsk limesaft.

Skyl jordbærrene i koldt vand og tør dem godt.

Server jordbærrene med dippen i en skål.

 

Jordbær med limedip



Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 214 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbærkoldskal med rugknasBrug en rest tørt rugbrød til lækkert knas til den sommerlige koldskål
• Koldskål med bærDen fede græske yoghurt giver koldskålen den helt rigtige konsistens, helt uden brug af æg
• Jordbær og creme i glasDe friske jordbær og den intense jordbærpuré går op i en højere enhed med den fede creme....
• Banan-chokoladelagkage Lagkage med banan of chokolade til fest, fødselsdag eller måske et bryllup. Prøv eventuelt...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os