Logo

Jordbær med rom

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 personer

500 gr jordbær
2,5 dl lys rom
3 spsk rørsukker
¼ l piskefløde
evt. overtrækschokolade

Skyl jordbærrene og pil blomsten af. Skær alle bærrene (bortset fra 8-10 stk til pynt) i halve og læg dem i en glasskål i lag. Drys med rørsukker og stænk med rom mellem lagene. Dæk med plastfolie og lad det trække køligt en time.
Før servering overhældes bærrene med flødeskum og pyntes med hele jordbær - som evt. er dyppet i chokolade.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.597 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her