Logo

Jordbær mousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g friske eller frosne jordbær
6 spsk sukker
1 spsk citronsaft
4 blade husblas
1/4 liter piskefløde, pisket til skum
Pynt:
5 jordbær, evt. med stilk
1 tsk Vanila

Bær tages fra til pynt. Resten af bærrene moses eller blendes og røres med sukker og citronsaft. Husblasen udblødes i koldt vand, tages op, smeltes over damp og røres i mosen. Fløden piskes ikke for stiv. Når frugtmosen begynder at blive jævn, vendes flødeskummet forsigtigt i. Fromagen hældes i en skål, pyntes og drysses med Vanila.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.598 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Små tomattærterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grundopskrift på Vanille-parfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tapioka Koko med Colombo CoulisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Små tomattærterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os