Logo

Jordbær mousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
250 g friske eller frosne jordbær
6 spsk sukker
1 spsk citronsaft
4 blade husblas
¼ liter piskefløde, pisket til skum
Pynt:
5 jordbær, evt. med stilk
1 tsk Vanila

Bær tages fra til pynt. Resten af bærrene moses eller blendes og røres med sukker og citronsaft. Husblasen udblødes i koldt vand, tages op, smeltes over damp og røres i mosen. Fløden piskes ikke for stiv. Når frugtmosen begynder at blive jævn, vendes flødeskummet forsigtigt i. Fromagen hældes i en skål, pyntes og drysses med Vanila.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.869 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?